Κόμβος καινοτομίας Gisemi - Vodafone - Trikala Innovation

17 04 2019 | 15:55

Δήμος Τρικκαίων & η e-Trikala A.E. με τον κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB και τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge, βοηθούν την επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

Η διαδικασία της έναρξης περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες, παρουσίαση των υποβληθεισών προτάσεων και αξιολόγησή τους. Η εκδήλωση είναι ανοιχρή σε όλους 

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ και η Vodafone, επενδύουν στο μέλλον και στη νέα γενιά. Ιδρύουν το GiSeMi, τον κόμβο καινοτομίας των Τρικάλων. Η επίσημη έναρξη πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στις 10:00, στον χώρο του κέντρου, επί της οδού Βαλκάνου 6 (πρώην κτήριο ΔΕΚΑ), στην περιοχή του Αγίου Οικουμενίου.

Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί με τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business». Πρόκειται για διαδικασία κατάθεσης προτάσεων που υλοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και η οποία ολοκληρώνεται στις 18 Απριλίου. Την ημέρα εκείνη, όμως, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη νεανική επιχειρηματικότητα και στις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων, με την e-trikala και τη Vodafone. Είναι ο κύκλος της υποδοχής νέων ιδεών, της στήριξής τους σε επίπεδα διοικητικό και τεχνολογικό, και της προώθησής τους σε θέματα

  1. Smart Cities
  2. Internet of Things
  3. Smart Agriculture

O Δήμος Τρικκαίων & η e-Trikala A.E. με τον κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB και τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge, βοηθούν την επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

Η διαδικασία της έναρξης περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες, παρουσίαση των υποβληθεισών προτάσεων και αξιολόγησή τους. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

 

 

 

16 Απριλίου 2019

2