Δηλώστε συμμετοχή στο Building Green Open Space 2019.

02 10 2019 | 12:57

«Το μέλλον στα κτίρια & τις κατασκευές»

18-20 Οκτωβρίου 2019, Metropolitan expo

 

Το Building Green Open Space 2019 πραγματοποιείται για ακόμα μία χρονιά με θέμα «Το μέλλον στα κτίρια & τις κατασκευές / Τάσεις-Καινοτομία-Εφαρμογές», στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019».

Η εκδήλωση, την οποία διοργανώνουν το περιοδικό BUILDING GREEN και η SHAPE Business Events, θα λάβει χώρα από τις 18-20 Οκτωβρίου 2019, στο Metropolitan Expo.

To Building Green Open Space αποτελείται από καθημερινές παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών που παρουσιάζουν τάσεις, κανοτομίες και εφαρμογές για το μέλλον στα κτίρια και τις κατασκευές, δίνοντας την ευκαιρία για ενημέρωση, επικοινωνία όλων των ενδιαφερομένων και δημιουργία συνεργασιών.

 

                           Δείτε το πρόγραμμα                                                 Δηλώστε συμμετοχή

 

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η οποία διοργανώνεται από τη ROTA AE, αποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια. Η έκθεση θα συγκεντρώσει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντωνυλικών και υπηρεσιών για να τις διασυνδέσει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://buildexpogreece.com

 

 

 

1 Οκτωβρίου 2019

Building Green Open Space