Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση των καλωδίων στο Αιγάλεω.

31 03 2021 | 09:04

Την έγκριση υπογειοποίησης καλωδίων στον Δήμο Αιγάλεω από το Υπουργικό Συμβούλιο εντασσόμενο στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης της χώρας ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Γ. Γκίκας.
Όπως αναφέρει:

“Ένα έργο για το οποίο αγωνίζονται για πολλές δεκαετίες οι κάτοικοι και οι Δήμοι Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας, αυτό της υπογειοποίησης των καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, στις περιοχές των Δήμων Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας, συζητήθηκε και εγκρίθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμβολή του Αν. Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτισώτη, εντασσόμενο στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης για τη χώρα. Πρόκειται για μια μεγάλη είδηση για ένα εμβληματικό έργο.

Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης έρχεται να αλλάξει τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, καθώς σε αυτό το γιγαντιαίο πρόγραμμα εντάσσονται δύο εμβληματικά έργα: Πρόκειται για την αναδάσωση του Ποικίλου Όρους και, όπως προανέφερα, την υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, η υλοποίηση των οποίων θα γίνει με κοινοτικούς πόρους. Χαρμόσυνη είδηση, για ένα έργο που ελπίζουμε γρήγορα να ξεκινήσει και να υλοποιηθεί.

Οι αγώνες των κατοίκων και του Δήμου δεν πάνε χαμένοι και μαζί θα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη και θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής τη δική μας και των παιδιών μας.”

 

 

30 Μαρτίου 2021

energypress