"Ενός Λεπτού Σιγή, Ενός Λεπτού Διαδρομή»: η Unlimited Creativity σχεδίασε την καμπάνια εταιρικής επικοινωνίας για την ΕΕΑΑ.

03 07 2019 | 12:59

Με τίτλο «Ενός Λεπτού Σιγή, Ενός Λεπτού Διαδρομή», η Unlimited Creativity, θυγατρική της V+O Greece, σχεδίασε την καμπάνια εταιρικής επικοινωνίας για την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με στόχο την ευαισθητοποίηση για την ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών.

Αναδεικνύοντας τις επιπτώσεις που έχει η χρήση του πλαστικού για το περιβάλλον και υπενθυμίζοντας την αξία της ανακύκλωσης, η Unlimited Creativity επιμελήθηκε δημιουργικά την καμπάνια «Ενός Λεπτού Σιγή, Ενός Λεπτού Διαδρομή», προκειμένου:

  • να προβάλλει τη σημαντική προτεραιότητα που έχει θέσει η ΕΕΑΑ για την προστασία του περιβάλλοντος και το έργο που υλοποιεί (ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος).
  • να ενισχυθεί η ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού, αναφορικά με την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών στους Μπλε Κάδους

Με ‘πρωταγωνιστή’ τον μπλε κάδο, η καμπάνια έχει απώτερο στόχο ν’ αναδείξει ότι η ανακύκλωση είναι μια πράξη ευθύνης όλων μας, καθώς πετώντας έστω και ένα πλαστικό μπουκάλι στη φύση βλάπτουμε το περιβάλλον, ενώ ο μπλε κάδος είναι πάντα κοντά μας.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε τον Μάιο και τον Ιούνιο  με καταχώρηση σε Κυριακάτικα φύλλα εφημερίδων και free press, με facebook campaign και με banner campaign σε δημοφιλή Online Μέσα.

 

4

 

Η Βασιλική Πέππα, Creative Director της Unlimited Creativity, αναφέρει: «Η νέα δημιουργική καμπάνια που σχεδιάσαμε για την ΕΕΑΑ έχει ως στόχο να προβάλλει το έργο ευθύνης που υλοποιεί, με αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Το μήνυμα της καμπάνιας «Ενός λεπτού σιγή, ενός λεπτού διαδρομή» έχει διττή σημασία, καθώς αναφέρεται τόσο στην αποστολή της ΕΕΑΑ όσο και στην δική μας, ευθύνη, να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε την ΕΕΑΑ για την εμπιστοσύνη της στη δημιουργική μας σκέψη. Για εμάς, στην Unlimited, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμβάλλουμε σε μια καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης ενός φορέα που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και στάσεις ζωής και να συμβάλλει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όλων μας.

* Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ελίνα Καραγιάννη, Γενική Διευθύντρια, Unlimited Creativity, τηλ 210 7249000, e-mail: elina@unlimitedcs.gr

 

 

 

 

 

3 Ιουλίου 2019

9