Για τις 14 - 16 Μαΐου 2021 μετατίθεται η 4η διεθνής έκθεση “Verde.tec”.

15 09 2020 | 15:23

Στο πλαίσιο των οδηγιών για την προστασία της δημόσιας υγείας και σε συνέχεια των τελευταίων κυβερνητικών ανακοινώσεων για απαγόρευση διοργάνωσης εκθέσεων έως και τις 15 / 9 και εν αναμονή για λήψη περαιτέρω μέτρων προστασίας, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» έλαβε την απόφαση να μεταθέσει την 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» σε νέα ημερομηνία.

 

Τo ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, στις έξυπνες πόλεις και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Μαΐου 2021, στο MEC Παιανίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας, εκθετών, συνέδρων, επισκεπτών και εργαζομένων.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε και πάλι στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες σας, διοργανώνοντας ακόμα πιο δυνατή την 4η “Verde.tec”, με ανανεωμένη τη γιορτή του περιβάλλοντος - τα “GREEK GREEN AWARDS” - και με το τριήμερο “VERDE.TEC FORUM”, το οποίο έχει καθιερωθεί, πλέον, ως το ετήσιο συνεδριακό γεγονός για το περιβάλλον!

 

Έως τότε σας ευχόμαστε να είστε ασφαλείς και υγιείς!

 

 

 

14 Σεπτεμβρίου 2020

VERDE.TEC