Το καλύτερο δώρο αγάπης που έκανες ποτέ

15 02 2023 | 09:31WWF Press

Ο καθένας μας έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Για αυτό τον επιλέγουμε. Άλλος αγαπάει τις τούμπες, άλλος γυμνάζεται με πάθος ή πιστεύει στον έρωτα που κρατάει για πάντα, άλλος κολυμπάει πολύ. Όπως ακριβώς και τα απειλούμενα ζώα, το κάθε είδος είναι ξεχωριστό αλλά όλα έχουν κάτι κοινό: η επιβίωσή τους απειλείται και για αυτό μας χρειάζονται.

 

Πάντα, πολική αρκούδα, πιγκουίνος ή τίγρης; Φέτος του Aγίου Βαλεντίνου διάλεξε το απειλούμενο είδος που αγαπάς και βοήθησέ το να παραμείνει στη ζωή: Υιοθέτησε τώρα ένα απειλούμενο ζώο!   

s

 

s

s

 

s

 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου, από τη υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου! Μπορείς να την κάνεις δώρο στον/στην αγαπημένο/η σου και εμείς θα στείλουμε το προσωποποιημένο επετειακό πιστοποιητικό υιοθεσίας με το μήνυμά σου, στο email που θα μας υποδείξεις. Θα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα δώρα που έχει λάβει ποτέ του Αγίου Βαλεντίνου. 

 

Με τη συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου υποστηρίζεις τη δουλειά μας και μας δίνεις τα μέσα να συνεχίσουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον. Ευχαριστούμε πολύ!

    
Αλέξανδρος Μελβάνι
Υπεύθυνος υποστηρικτών

 

Υ.Γ. Κάνε τώρα το καλύτερο δώρο που έχεις κάνει πότε!