Κάνε μια δωρεά για την αναδάσωση στο Σούνιο

11 12 2023 | 13:45WWF Press

Αγαπητή φίλη / Αγαπητέ φίλε,

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας κάνουμε τη διαφορά που θα κρατήσει για γενιές! Οι γιορτές μας υπενθυμίζουν τη δύναμη της ανταπόδοσης και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά από το να δώσεις κάτι πίσω στον πλανήτη μας που τόσο χρειάζεται. 

 

Ο Εθνικός Δρυμός Σουνίου ανήκει σε μια από τις πολλές περιοχές στη χώρα μας που κάηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021 και δεν μπορούν πλέον να αναγεννηθούν φυσικά. Εμείς όμως αποφασίσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, κάνοντας πάλι την περιοχή πράσινη. Έχουμε ξεκινήσει να αναδασώνουμε μέρος του Δρυμού γύρω από τον οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου. Μέσα στο 2022, καταφέραμε με την δική σας σημαντική υποστήριξη, να φυτέψουμε τα πρώτα 15.000 δέντρα στην περιοχή, και ανανεώσαμε το στόχο με σκοπό να φυτέψουμε άλλα 10.0000 δέντρα. Για να το καταφέρουμε χρειαζόμαστε τη δική σου χριστουγεννιάτικη δωρεά! Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και του καλοκαιριού που μας πέρασε, και τις τεράστιες φωτιές στην Αττική, η αναδάσωση που έχουμε ξεκινήσει στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία

Φύτεψε τώρα ένα δέντρο στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου και θα λάβεις μια ευχαριστήρια χριστουγεννιάτικη κάρτα την οποία μπορείς να εκτυπώσεις και να βάλεις κάτω από το δέντρο σου.

 

Σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι δίπλα μας.