Κάνε τη διαφορά!

05 09 2019 | 07:53

Θέλεις να προστατεύσεις το περιβάλλον από την κλιματική κρίση αλλά νιώθεις ότι δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις;

Τότε έλα στη Συνάντηση Δράσης για το Κλίμα, 4-6 Οκτωβρίου έξω από την Κόρινθο, και μαζί θα βρούμε τις απαντήσεις!

Ξέρεις ότι η κλιματική κρίση είναι εδώ και ότι ο χρόνος για την ανθρωπότητα λιγοστεύει επικίνδυνα. Ξέρεις όμως και ότι προλαβαίνουμε να ανατρέψουμε την απειλή. Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι σαν εσένα απαιτούν με τη δράση τους λύσεις και πράξεις για να αποφύγουμε τις χειρότερες συνέπειες των κλιματικών αλλαγών και να συγκρατηθεί η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας στον 1,5˚C.

Μπορείς κι εσύ να αναλάβεις δράση: έλα στη Συνάντηση, όπου θα πάρεις μέρος σε εργαστήρια, συζητήσεις, συμμετοχικά σεμινάρια και σχεδιασμό δράσεων, με επίκεντρο τη μη βίαιη άμεση δράση, την επικοινωνία, την αναζήτηση λύσεων και τις συνεργασίες μεταξύ των συμμετεχόντων. Mε έμπειρα στελέχη της Greenpeace και της κοινωνίας των πολιτών θα ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς και θα αναζητήσουμε τα αποτελεσματικότερα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε συνολικά ως κοινωνία την κλιματική κρίση.

Φέρε μόνο το κέφι και τη διάθεσή σου να σώσουμε παρέα τον πλανήτη και έλα να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα!

Για να πάρεις μέρος συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σου. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης καλύπτονται από την Greenpeace. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα γίνει επιλογή των τελικών συμμετεχόντων.

 

                                                                    ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

 

4 Σεπτεμβρίου 2019

GREENPEACE