Μαζί θα σώσουμε τα δάση που κάηκαν 🌳🔥

05 10 2023 | 11:52WWF Press

Αγαπητή φίλη / Αγαπητέ φίλε,

 

Μετά τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές χρειαζόμαστε επειγόντως τη στήριξή σου για την προστασία των δασών μας. Μόνο αν δράσουμε τώρα θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και για τις επόμενες γενιές.   Έχουμε ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουμε 30.000 υπογραφές συμπολιτών μας για να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση μια ριζική αλλαγή στην προσέγγιση για την προστασία των δασών μας. Αλλά το έργο μας δεν σταματά εδώ. Μαζί με τη δική σου συμβολή θα προχωρήσουμε σε τέσσερις δράσεις καίριας σημασίας:

Αυτό το καλοκαίρι έφερε μαζί του καταστροφές που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Πέρα από την απώλεια ανθρώπινων ζωών και περιουσιών, πάνω από 1,7 εκατομμύρια στρέμματα γης επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου ανέδειξαν με τον πιο τραγικό τρόπο τις πρωτοφανείς ελλείψεις της πολιτείας από τη μια και την άμεση ανάγκη αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής κρίσης από την άλλη. Μετά από τις τεράστιες καταστροφές η ανάγκη να ανταποκριθούμε άμεσα για να σώσουμε ότι έχει απομείνει, δεν μπορεί να περιμένει. Θα είσαι στο πλευρό μας; 

 

Για να υλοποιήσουμε αυτές τις δράσεις, χρειαζόμαστε άμεση οικονομική υποστήριξη. Αν δράσουμε σήμερα, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα πιο πράσινο και ασφαλές μέλλον για τους επόμενους που θα έρθουν, οι οποίοι και θα κληρονομήσουν τις συνέπειες των πράξεών μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε τα δάση της χώρας και να αφήσουμε πίσω μας μια υγιή κληρονομιά.

 

Σε ευχαριστούμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σου!

 

Αλέξανδρος Μελβάνι 

Υπεύθυνος Υποστηρικτών