Το νέο σκάνδαλο, μας ενώνει περισσότερο!

23 10 2021 | 09:08

Ένα νέο κίνημα γεννιέται! Μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες, είμαστε ήδη 65.000 πολίτες που αντιστεκόμαστε στην προπαγάνδα! Απαιτούμε να απαγορευτούν οι διαφημίσεις και οι χορηγίες των ορυκτών καυσίμων στην Ευρώπη, γιατί μαζί έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη νομοθεσία. 
 

Το “πράσινο ξέπλυμα” των εταιρειών ορυκτών καυσίμων δεν θα περάσει. Προσπαθούν να μας ξεγελάσουν: προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται για εμάς και το περιβάλλον, την ίδια ώρα που συνεχίζουν να εξορύσσουν και να χρησιμοποιούν πετρέλαιο, αέριο και λιγνίτη και αποκρύπτουν το γεγονός ότι καταστρέφουν το κλίμα.

Συνεχίζουμε δυναμικά! Γινόμαστε 1 εκατομμύριο σε όλη την Ευρώπη και αλλάζουμε τη νομοθεσία.
 

Μαζί θα τους σταματήσουμε!

Άλλο ένα παράδειγμα προπαγάνδας αποκαλύφθηκε μόλις χθες. Η TotalEnergies ήξερε την καταστροφή που προκαλούσε από το 1971! Εδώ και 50 χρόνιαη εταιρεία ήξερε ότι τα ορυκτά καύσιμα επιδεινώνουν την κλιματική κρίση και δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό. Αντίθετα, απέκρυψε την αλήθεια και αρνούταν την κλιματική έκτακτη ανάγκη. Τώρα, θέλει να έρθει στην Κρήτη για να κάνει εξορύξεις στο Αιγαίο. Εταιρείες όπως η Total, που είναι συνειδητή επιλογή τους να καταστρέφουν τον πλανήτη, δεν πρέπει να έχουν δημόσιο χώρο έκφρασης.

Βάζουμε τέλος στην προπαγάνδα!


 

 

 

22 Oκτωβρίου 2021

GREENPEACE