Πώς μπορούμε να έχουμε μία υγιή ζωή?

25 05 2020 | 00:39

Η πανδημία του COVID19 έχει αλλάξει τις ζωές μας σε όλο τον κόσμο, και κάθε μέρα αναρωτιόμαστε πώς θα έχουμε την προστασία που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την κρίση, αλλά και στις επόμενες.

Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας και με αφορμή τη μέρα αυτή, ας μην ξεχνάμε ότι η προστασία μας είναι ταυτόχρονα και προστασία του πλανήτη. Χρειαζόμαστε καθαρό νερό για να μείνουμε υγιείς και να πλένουμε τα χέρια μας. Υγιή και παρθένα οικοσυστήματα, που είναι η ασπίδα μας απέναντι στη μετάδοση άγνωστων και επικίνδυνων ασθενειών στον άνθρωπο. Ένα μοντέλο παραγωγής και διανομής της τροφής μας που εξασφαλίζει θρεπτική τροφή για όλους και όλες, και δεν αφήνει κόσμο να πεινάει. Ένα υγιές κλίμα που δεν θα επιβαρύνεται από τις εξορύξεις και τη ρύπανση από τα ορυκτά καύσιμα.

Μόνο εσύ μπορείς να μας βοηθήσεις να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Είναι όσα αγωνιζόμαστε να εξασφαλίσουμε εδώ και χρόνια, και για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε τη δική σου στήριξη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Ένα υγιές περιβάλλον στηρίζει μία υγιή ζωή. Σε έναν πλανήτη που νοσεί, νοσεί και ο άνθρωπος. Τα δάση και οι γεμάτοι ζωή ωκεανοί, μας προσφέρουν καθαρό αέρα να αναπνέουμε και μας προστατεύουν από τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ώρα να επενδύσουμε στους ανθρώπους και το περιβάλλον, όχι στις μεγάλες εταιρείες και τους ρυπαντές. Έλα μαζί μας!

*Η οργάνωσή μας δεν έχει άλλους πόρους πέρα από τις δωρεές των υποστηρικτών μας.

 

 

 

22 Μαϊου 2020

GREEENPEACE