Πράσινο φως από ΡΑΕ σε τέσσερα μεγάλα αιολικά με ισχύ 227 MW.

08 05 2020 | 09:16

Η ΡΑΕ με σημερινές της αποφάσεις έδωσε άδειες παραγωγής σε τέσσερα αιολικά συνολικής ισχύος 227,3 μεγαβάτ.

Πρόκειται για τα εξής έργα:

αιολικό σταθμό ισχύος 42,9 MW, στη θέση «ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ - ΠΑΤΗΜΑΤΑ», των Δημοτικών Ενοτήτων ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ, ΠΛΑΤΑΝΟΥ, των Δήμων Καρπενησίου, Ναυπακτίας, των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ» και δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»

αιολικό σταθμό ισχύος 33,6 MW, στη θέση «ΚΟΡΥΦΕΣ», των Δημοτικών Ενοτήτων ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ, ΑΡΓΙΘΕΑΣ και ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, των Δήμων Αργιθέας και Μουζακίου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ» και δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»

αιολικό σταθμό ισχύος 45 MW, στη θέση «ΚΑΡΑΒΟΥΛΑ», των Δημοτικών Ενοτήτων Πύλης, Αργιθέας και Μουζακίου, των Δήμων Πύλης, Αργιθέας και Μουζακίου των Περιφερειακών Ενοτήτων Τρικάλων και Καρδίτσας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ» και δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»

αιολικό σταθμό ισχύος 105,8 MW στη θέση «Κούνος» των Δημοτικών Ενοτήτων Βοιών και Μονεμβασιάς του Δήμου Μονεμβασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΚΟΥΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και δ.τ. «ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΚΟΥΝΟΥ Α.Ε.»

 

 

7 Μαϊου 2020

energypress