Πρόσκληση στην εκδήλωση για την παρουσίαση της εφαρμογής "Lifestyle Test"

13 11 2023 | 01:47 ΕΚΠΟΙΖΩ

Καλησπέρα σας,

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ και το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά στην εκδήλωση με τίτλο "Βρες τον περιβαλλοντικό σου αντίκτυπο και Δράσε" για την επίσημη παρουσίαση της διαδικτυακής εφαρμογής "Lifestyle Test". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Ντορέ, στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος PS Lifestyle που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει τους καταναλωτές σε έναν πιο θετικό, αειφόρο και υγειϊνό τρόπο ζωής, βοηθώντας τους να μειώσουν τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι εδώ η καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή "Lifestyle Test", η οποία μπορεί να βρει το ατομικό αποτύπωμα άνθρακα του καθένα και της καθεμίας από εμάς και να προτείνει εξατομικευμένες δράσεις για την μείωσή του.  

Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, να βρούμε το ατομικό μας αποτύπωμα άνθρακα και να κατευθυνθούμε προς έναν πιο αειφόρο τρόπο ζωής!

Αν θέλετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή απαντώντας στο παρόν email ή στο a.michalopoulou@ekpizo.gr μέχρι και την Τρίτη 14 Νοεμβρίου. Θα βρείτε στα συνημμένα την πρόσκληση και την αφίσα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, την διαδικτυακή εφαρμογή "Lifestyle Test" ή το πρόγραμμα PS Lifestyle μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αννα Μιχαλοπούλου (a.michalopoulou@ekpizo.gr, τηλ.6987439227), επικοινωνιολόγο της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ και υπεύθυνη για τη διάχυση της εφαρμογής εκ μέρους της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!