Σεμινάριο για τη συμμετοχή των Α.Π.Ε. στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την ΕΛΕΤΑΕΝ.

19 02 2019 | 11:54

Η ΕΛΕΤΑΕΝ διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την συμμετοχή των Α.Π.Ε. στη νέα ηλεκτρική αγορά, τη Δευτέρα 18 και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019. To σεμινάριο απευθύνεται σε περίπου 40 στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το θέμα και έχουν βασική εξοικείωση και ενημέρωση για αυτό.

Τα μαθήματα θα δοθούν από την εταιρεία Poyry στο Μικρό Αμφιθέατρο των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων της OTE Academy.  Σύντομες εισηγήσεις θα προσκληθούν να δώσουν οι ΡΑΕ, ΕΧΕ και ΑΔΜΗΕ.

Λεπτομέρειες για το σεμινάριο και περιγραφή του περιεχομένου του, επισυνάπτονται.

Πρόγραμμα
Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εγκαίρως και θα διαμορφωθεί, αναλόγως με την ανταπόκριση των θεσμικών φορέων (ΡΑΕ, ΕΧΕ, ΑΔΜΗΕ) ή άλλων προσκεκλημένων εισηγητών.
Θα πρέπει πάντως να αναμένεται ότι οι συμμετέχοντες θα διαθέσουν δύο πλήρεις ημέρες. Ανάμεσα στα διαλείμματα θα υπάρχει καφές και ελαφρύ γεύμα.

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής είναι:
Για μέλη της ΕΛΕΤΑΕΝ, φυσικά πρόσωπα: 100 € πλέον ΦΠΑ (ήτοι 124 € συνολικά)
Για μέλη της ΕΛΕΤΑΕΝ, νομικά πρόσωπα:  
100 € πλέον ΦΠΑ (ήτοι 124 € συνολικά) ανά συμμετέχοντα έως δύο συμμετέχοντες και
161,29 € πλέον ΦΠΑ (ήτοι 200 € συνολικά) ανά συμμετέχοντα για πάνω από δύο συμμετέχοντες, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις
Για μη μέλη της ΕΛΕΤΑΕΝ: 181,45 € πλέον ΦΠΑ (ήτοι 225 € συνολικά) ανά συμμετέχοντα, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις

 
Διαδικασία και Προθεσμία εγγραφών για μέλη

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε μια αυστηρή διαδικασία εγγραφών, ως εξής:

1.  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

2. Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο όταν η συνημμένη φόρμα αποσταλεί συμπληρωμένη μαζί με το αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης του τέλους συμμετοχής στο info@eletaen.gr και στο ceo@eletan.gr 

3. H προθεσμία εγγραφής (ήτοι αποστολής των ανωτέρω στοιχείων) για τα μέλη της ΕΛΕΤΑΕΝ είναι η Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 13:00.

4. Αν κατά την παραλαβή έγκυρης εγγραφής πριν την ως άνω προθεσμία, έχουν ήδη ληφθεί έγκυρες εγγραφές που συμπληρώνουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε η εγγραφή δεν θα επιβεβαιωθεί και το καταβληθέν ποσό θα επιστραφεί.

5. Η ενημέρωση για τις επιβεβαιωμένες ή μη εγγραφές θα γίνει με την πάροδο της προθεσμίας της 25.2.2019 εκτός εάν υπάρξει προηγουμένως διαφορετική ανακοίνωση.

6. Κάθε εταιρικό μέλος μπορεί να εγγράψει έως δύο στελέχη του. Εγγραφές παραπάνω στελεχών ανά εταιρικό μέλος είναι επιτρεπτές με το κόστος που αναφέρεται ανωτέρω (160 €), αλλά αυτές θα επιβεβαιωθούν με την πάροδο της προθεσμίας της 25.2.2019, μόνο αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις με βάση το σύνολο των έγκυρων εγγραφών που θα έχουν ληφθεί έως τότε. Αν δεν υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις και οι εγγραφές των πρόσθετων στελεχών δεν επιβεβαιωθούν, τα αντίστοιχα ποσά θα επιστραφούν.

7. Εφόσον, μετά την προθεσμία της 25.2.2019 υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις, τότε η ΕΛΕΤΑΕΝ θα απευθύνει δημόσια πρόσκληση εγγραφών και σε μη μέλη.
 

Χορηγίες
Η εκδήλωση προσφέρεται για χορηγικές δράσεις και ενίσχυση της ΕΛΕΤΑΕΝ.
Εάν ενδιαφέρεστε ζητείστε λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες κατηγορίες χορηγιών και τις αντιπαροχής.

 
Download the presentation of the Training Worksop in English
Download the Registration Form
 

 

 

19 Φεβρουαρίου 2019

θ