Τα Σεμινάρια του 2ου εξαμήνου 2019 ξεκινούν σύντομα!

11 09 2019 | 09:11

Σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων 2019

Το ΕΙΠΑΚ , λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία 8 ετών και 18 Σεμιναρίων και Εξετάσεων πιστοποίησης αλλά και τις νέες ανάγκες της αγοράς για τα κτίρια ΝΖΕΒ, παρουσιάζει τη νέα γενιά σεμιναρίων για την πιστοποίηση Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων.

Στη νέα αυτή γενιά σεμιναρίων υπάρχουν πολλές καινοτομίες σε σχέση με το παρελθόν, με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και επιθυμίες όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερομένων. Οι κυριότερες καινοτομίες είναι οι εξής:

  • Τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων δεν είναι πλέον μόνο η Αθήνα, αλλά και ο Βόλος. Ελπίζουμε δε σύντομα αυτό να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις. Σε Αθήνα και Βόλο τα σεμινάρια θα γίνονται σε νέες ειδικά διαμορφωμένες για αυτό το σκοπό σεμιναριακές εγκαταστάσεις. Τέλος υπάρχει πάντοτε η επιλογή παρακολούθησης μέσω τηλεδιάσκεψης μέσα από επαγγελματική πλατφόρμα webinars που εξασφαλίζει παρακολούθηση χωρίς προβλήματα και επιπλέον on demand.
  • Το σεμινάριο πλέον δεν είναι ένα, αλλά 4  ξεχωριστά (λαμβάνοντας υπόψη πως κάποιος έχει γνώση βασικών αρχών σχεδιασμού), τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν είτε εντελώς ανεξάρτητα είτε σε συνδυασμό με την συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης. Με άλλα λόγια μπορεί κάποιος να αποκτήσει τις γνώσεις που απαιτούνται για τον σχεδιασμό παθητικών κτιρίων, να μάθει σε άλλη στιγμή να χρησιμοποιεί το εργαλείο υπολογισμού ενεργειακού ισοζυγίου PHPP και σε άλλη στιγμή να συμμετέχει στην εξέταση πιστοποίησης σχεδιαστή.  

 

 

  • Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ και ανάλογα με την κατηγορία μέλους, έχετε σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος των σεμιναρίων έως και 50%.
  • Τέλος υπάρχουν δύο σημαντικές προσφορές για όλους για τα επόμενα σεμινάρια :

    1. Αν επιλέξετε όλη τη σειρά των σεμιναρίων (δηλαδή και τα 4 σεμινάρια), και συμμετέχετε στην εξέταση, παίρνετε το λογισμικό phpp δωρεάν!
    2. Αν επιλέξετε τουλάχιστον 3 σεμινάρια, δίνετε προκαταβολή 200 ευρώ και το υπόλοιπο το εξοφλείτε σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα..

    Οι ημερομηνίες εξετάσεων για όλο το έτος είναι γνωστές από τώρα. 

    • Σάββατο 07/12/2019 στις 10.00 πμ
    • Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στις 10.00 πμ
  • Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται από συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη είναι διάρκειας τριών ωρών. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα επικείμενα σεμινάρια του 2019 και όλες τις επιλογές που έχετε, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε απαντήσεις στέλνοντας ένα μήνυμα με τα ερωτήματα σας στο info@eipak.org.


Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει πάντοτε σειρά προτεραιότητας. 

Νέος τιμοκατάλογος συνδρομών του ΕΙΠΑΚ

Το ΕΙΠΑΚ αναπροσαρμόζει τον τιμοκατάλογο συνδρομών  και τις παροχές για τα μέλη του. Στόχοι της αναπροσαρμογής είναι μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

  1. Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μηχανικό , κάθε τεχνική και εμπορική εταιρεία, με μια ελάχιστη ετήσια συνδρομή να γίνει μέλος του ΕΙΠΑΚ και να έχει μια πρώτη τακτική επαφή με το εθνικό και διεθνές δίκτυο των παθητικών κτιρίων.
  2. Αναπροσαρμόζονται οι βασικές ετήσιες συνδρομές και μειώνονται κατά 20%χωρίς να μειώνονται οι παροχές μελών.
  3. Δημιουργούνται νέες κατηγορίες συνδρομών για μέλη VIP και PREMIUM με αυξημένες παροχές προς αυτούς από την πλευρά του ΕΙΠΑΚ. Σε αυτές τις παροχές προστίθενται πλέον υπηρεσίες συμβουλευτικής και πιστοποίησης παθητικών κτιρίων.
  4. Δίνονται για πρώτη φορά κίνητρα για πιστοποίηση παθητικών κτιρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

2 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ