3rd Energy Tech Forum: Ανοικτή Συνάντηση για τις Ενεργειακές Τεχνολογίες και την Καινοτομία

18 07 2018 | 07:18

Το Energia.gr, το αρχαιότερο ελληνικό ενεργειακό portal, διοργανώνει το 3rd Energy Tech Forum σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των προοπτικών της εγχώριας ενεργειακής τεχνολογίας. Το Forum οργανώνεται υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με το ΙΕΝΕ και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα.

Νέες ενεργειακές τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές, καθώς και πρωτότυπες ιδέες που αναπτύσσονται σήμερα στη χώρα μας στη βιομηχανία, στις επιχειρήσεις, στα ΑΕΙ και τα ερευνητικά κέντρα, θα παρουσιαστούν σε ένα ευρύτερο κοινό στο ιδιαίτερο αυτό event του Εnergia.gr, που οργανώνεται υπό την αιγίδα και με την συνεργασία του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (IENE).

Περισσότερες πληροφορίες για το 3rd Energy Tech Forum μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.iene.eu/el/congress/10/3rd-energy-tech-forum?p=42 . Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Εnergia.gr για να δείτε τα πρακτικά του 1st Energy Tech Forum και του 2nd Energy Tech Forum τα οποία πραγματοποιήθηκαν το 2016 και 2017 αντίστοιχα, όπου θα βρείτε αναρτημένες όλες τις εργασίες που παρουσιάστηκαν.

Με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση εγχώριας τεχνολογίας στο χώρο της ενέργειας και την δημιουργία των εξαγωγικών προοπτικών, το 3rd Energy Tech Forum θα δώσει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και energy professionals με ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και ερευνητικά προγράμματα σε εξέλιξη, να παρουσιάσουν το έργο τους. Στο ETF θα συμμετάσχουν, επίσης, ανεξάρτητοι επαγγελματίες του ενεργειακού τομέα, ερευνητές και ερευνητικά κέντρα από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, με στόχο να προβάλουν καινοτόμα ενεργειακά συστήματα, εφαρμογές και προϊόντα που έχουν αναπτύξει.

Στο τρίτο έτος διοργάνωσης του το Energy Tech Forum αποβλέπει στο να καταστεί ένας βασικός πόλος ενημέρωσης και επικοινωνίας, ένα ανοικτό τεχνολογικό «βήμα», όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σ’ ένα εξειδικευμένο κοινό το έργο τους αλλά και να συμμετάσχουν στο διάλογο γύρω από την τεχνολογία. Προηγμένες ενεργειακές τεχνολογίες, τεχνικές, προϊόντα, συστήματα και διαδικασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαφόρων υποτομέων θα συζητηθούν στο επερχόμενο 3rd Energy Tech Forum. Αποβλέποντας στην προσέλκυση ενός ευρέως φάσματος ειδικοτήτων του ενεργειακού τομέα το Εnergia.gr έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση υποβολής εργασιών (Call for Papers) προς επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες του ενεργειακού τομέα με καταληκτική ημερομηνία υποβολής abstracts την 1η Αυγούστου.

 

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2018