Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην εκστρατεία του IRENA #renewables4development

07 09 2018 | 10:27

Ο IRENA( International Renewable Energy Agency) διεξάγει μία καμπάνια στα social media με σκοπό την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και με μεγάλη συμμετοχή από διαφορετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή στην καμπάνια γίνεται τραβώντας αρχικά μία φωτογραφία ή ένα βίντεο με σύντομη εξήγηση του γιατί θεωρείς σημαντικές για την ανάπτυξη τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στη συνέχεια μπορείς να ανεβάσεις το υλικό στο instagram με hashtag #renewables4development, ή να το στείλεις με e-mail στο communications@irena.org.

Αυτή η εκστρατεία αποτελεί μέρος των προσπαθειών του IRENA για την εκπαίδευση, και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα οφέλη τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

ς
Αυτή η ομάδα από το έργο Lusail City στο Qatar υποστηρίζει την ανανεώσιμη ενέργεια για έναν αειφόρα αναπτυσσόμενο κόσμο, για να σταματήσει η ρύπανση και η υπερθέρμανση, και επειδή αγαπούν τον πλανήτη.
ι
«Υποστηρίζωτις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας επειδή συνδέονται με 8 SDGs, την οικονομική ανάπτυξη και την ενεργειακή ασφάλεια », λέει ο Ram Prasad Dhital από το Κέντρο Προώθησης της Εναλλακτικής Ενέργειας στο Nepal.
a
« Με ενδιαφέρει το περιβάλλον και το μέλλον», Willy Missack
k
«Υποστηρίζω ανανεώσιμες γιατί αγαπώ τη ζωή», Jurgen Huber, Λονδίνο
f
«Υποστηρίζω ανανεώσιμες γιατί φτάνουν στους ανθρώπους που δεν έχουν ηλεκτρικό δίκτυο», Kirsetn Ulsrud, Πανεπιστήμιο Όσλο
δ
«Θέλω να βελτιωθούν οι ζωές των γυναικών και οι ανανεώσιμες είναι ο καλύτερος τρόπος. Η κόρη μου και εγώ εργαζόμαστε καθημερινά στην πράσινη ενέργεια», Julia Curtis
f
«Είναι καλές για το περιβάλλον, για την υγεία των ανθρώπων, το wellbeing και την εργασία», Joy Clancy καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Twente

 

4 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: IRENA