Greek Energy Forum Awards 2018 / 17 ΜΑΙΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟ

12 05 2018 | 13:05

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των πρώτων βραβείων του Ελληνικού Ενεργειακού Φόρουμ (GEF), το Φόρουμ συνεχίζει, επιδιώκοντας να καταστήσει την εκδήλωση θεσμό.

Τα Βραβεία GEF 2018 θα αποτελέσουν άλλο ένα ορόσημο για την αναγνώριση εκείνων των εταιρειών και των ατόμων, οι οποίοι είναι σημείο αναφοράς για την αριστεία, την ικανότητα και την καινοτομία και, ως εκ τούτου, θα οδηγήσουν το ChanGEForward στον τομέα της ενέργειας και των υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνουμε ότι τα Βραβεία GEF 2018 τελούν υπό την αιγίδα του Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και του Εμπορικού Τμήματος της Cyprus High Commission, ενώ θα φιλοξενηθούν από το Cass Business School.
 

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε εταιρείες και άτομα σε 7 διακριτές κατηγορίες, τα οποία έχουν επιλεγεί από μια Επιτροπή Βραβείων υψηλού επιπέδου, η οποία λειτούργησε  ως ανεξάρτητο πάνελ εμπειρογνωμόνων για να διασφαλίσει τη διαφάνεια και την ακεραιότητα της διαδικασίας.
Είτε είστε μέλος του GEF είτε φίλος, μην χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια γιορτή του καλύτερων που έχει να προσφέρει η περιοχή μας στη διεθνή ενεργειακή βιομηχανία!

Award Categories and Nominees:

Award Category: Energy Influencer

Award Category: Energy & Hydrocarbons Company

Award Category: Corporate & Social Responsibility

Award Category: Green Energy

Award Category: Maritime

Award Category: Energy Innovator

Award Category: Energy Consultancy

Meet the Awards Board:

Η επιλογή των υποψήφιων εταιρειών ή/και ατόμων για τις επτά κατηγορίες των βραβείων, πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο φορέα το «Awards Board», το οποίο απαρτίζεται από επτά (7) διακεκριμένα άτομα που καλύπτουν διαφορετικά μέρη της αλυσίδας αξίας της ενέργειας και των υδρογονανθράκων. Τέσσερα (4) μέλη προέρχονταν από την Steering Committee του GEF και τρία (3) εξωτερικά και πλήρως ανεξάρτητα μέλη που επιλέχθηκαν μέσω μιας διαδικασίας ανοιχτής πρόσκλησης (11-12 / 2017), διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας επιλογής.

Δείτε κατωτέρω τα μέλη της Επιτροπής Βραβείων:

Cyprus Hydrocarbons Company, CEO

Shell, General Manager, Products Freight & Specialties Trading

Authentix, Managing Director

Clearbridge Partners, Managing Director

Cass Business School, Professor of Commodity Economics & Finance

ENI, Senior Originator

R.E.D. Pro Consultants, General Manager

 

 ΠΗΓΗ : GEF AWARDS