Θυμάστε τη Ruslana; Που κέρδισε τον Ρουβά στη Eurovision του 2004; Δεν πάει το μυαλό σας τι κάνει τώρα.

02 09 2018 | 12:25

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας και το Γραφείο της Πρέσβειρας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Ruslana Lyzhychko υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα της Προώθησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου.

«Το μνημόνιο αποσκοπεί στη διευκόλυνση της ανάπτυξης «πράσινης» ενέργειας στη χώρα μας, στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων, στην ενσωμάτωση της Ουκρανίας σε διεθνή έργα και στη χρήση νέων τεχνολογιών και εξελίξεων στον τομέα αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο υπουργός Εξωτερικών Παύλο Κλίμκιν δήλωσε ότι ελπίζει ότι οι κοινές προσπάθειες του Υπουργείου Εξωτερικών και της Ruslana Lyzhychko ως Πρέσβειρας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας «θα συμβάλουν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ουκρανία και στην επέκταση της διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της πράσινης οικονομίας».

Στην τελετή υπογραφής παρευρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Energy Watch Group γνωστός πρωτεργάτης της πράσινης ανάπτυξης, Hans-Josef Fell, ο οποίος είπε ότι σχεδιάζει να υπογράψει παρόμοιο Μνημόνιο με το Γραφείο της Πρέσβειρας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

23 Αυγούστου 2018

Πηγή UKINFORM

ΣΣ. Τι σύμπτωη όμως και ο Σάκης και η Ρουσλάνα να στραφούν στις Ανανεώσιμες. Ή μήπως δεν είναι σύμπτωση;

Eurovision 2004 Results: Voting & Points

Ukraine's Ruslana: From Eurovision to revolution and back

Επενδυτής έκπληξη στην ενέργεια ο... Σάκης Ρουβάς - EnergyPress