Άδειες παραγωγής για αιολικά πάρκα 277 MW της EDF από τη ΡΑΕ.

07 11 2019 | 07:18

Με σημερινές της αποφάσεις, η ΡΑΕ απένειμε άδειες παραγωγής σε έξι αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 277,2 μεγαβάτ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής έργα:

αιολικό σταθμό ισχύος 28,8 MW, στη θέση «Αηδόνι», της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής, του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην εταιρεία με την επωνυμία «NIATA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και δ.τ. «NIATA AIOLOS AE».

αιολικό σταθμό ισχύος 39,6 MW, στη θέση «Ίσιος Βράχος», της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής, του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην εταιρεία με την επωνυμία «NIATA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και δ.τ. «NIATA AIOLOS AE».

αιολικό σταθμό ισχύος 57,6 MW, στη θέση «Μάννα», της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής, του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην εταιρεία με την επωνυμία «NIATA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και δ.τ. «NIATA AIOLOS AE».

αιολικό σταθμό ισχύος 68,4 MW, στη θέση «Γκιώνης», της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής, του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην εταιρεία με την επωνυμία «NIATA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και δ.τ. «NIATA AIOLOS AE».

αιολικό σταθμό ισχύος 36 MW, στη θέση «Ράχη Λούτσες», των Δημοτικών Ενοτήτων Λεβαδέων και Κορώνειας, του Δήμου Λεβαδέων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «NIATA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και δ.τ. «NIATA AIOLOS AE».

αιολικό σταθμό ισχύος 46,8 MW, στη θέση «Κλεισούρα», της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής, του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην εταιρεία με την επωνυμία «NIATA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και δ.τ. «NIATA AIOLOS AE»

 

 

5 Νοεμβρίου 2019

energypress