Ένα διαφορετικό δέντρο για τα Χριστούγεννα 🎄

21 12 2023 | 12:21Vicky Stavraka, WWF

Αγαπητή φίλη / Αγαπητέ φίλε,

 

Σηματοδότησε το τέλος αυτής της χρονιάς, με μια πράξη αγάπης για τον πλανήτη μας!


Μετά και τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας, η αναδάσωση που ξεκινήσαμε πέρσυ στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, φυτεύοντας 15.000 δέντρα, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία! Αυξησαμε λοιπόν το στόχο μας στα 25.000 δέντρα, και για να καταφέρουμε να τον φτάσουμε σε χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα έχουν καεί πάνω από 3,4 εκατομμύρια στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων. Μέσα σε αυτά και ο Εθνικός Δρυμός Σουνίου, ένας σημαντικός πνεύμονας πρασίνου για την Αττική, που δεν μπορεί πλέον να αναγεννηθεί φυσικά λόγω του ότι έχει καεί αλλεπάλληλα. Αυτό αποφασίσαμε να το αλλάξουμε, πρασινίζοντας και πάλι ένα μέρος του Δρυμού, κοντά στον οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου. 

 

Φύτεψε τώρα ένα δέντρο στο Σούνιο και θα λάβεις μια ευχαριστήρια χριστουγεννιάτικη κάρτα την οποία μπορείς να εκτυπώσεις και να βάλεις κάτω από το δέντρο σου. Μπορείς επίσης να κάνεις δώρο τη φύτευση των δέντρων στους αγαπημένους σου και θα στείλουμε την ευχαριστήρια κάρτα, την ημέρα και ώρα που θα μας υποδείξεις!


Κάθε δέντρο που φυτεύουμε δίνει ελπίδα για το μέλλον, γίνεται σπίτι για τα αμέτρητα είδη που ζουν στο Δρυμό, προσφέρει οξυγόνο και χαρά. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσεις τη χρονιά σου; 


Σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων που είσαι δίπλα μας.


Βίκυ Σταύρακα
Υπεύθυνη σχέσεων με υποστηρικτές