Free Solar: Η δική σου, δωρεάν ενέργεια!

14 05 2022 | 06:48

Τους τελευταίους μήνες, το νοικοκυριό ή η επιχείρησή σου έχει επιβαρυνθεί όσο ποτέ από την αύξηση του κόστους της ενέργειας, που φέτος έφτασε σε τιμές ρεκόρ! Δεν υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος για να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματος μια για πάντα και να μην ξανασχοληθείς με τις περιβόητες “ρήτρες αναπροσαρμογής” από το να παράγεις τη δική σου ηλιακή ενέργεια.
 

Τι είναι το FREE SOLAR;

Το προγραμμα FREE SOLAR είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να σε βοηθήσει να παράγεις τη δική σου ενέργεια από τον ήλιο και να απαλλαγείς έως και 100% από το κόστος προμήθειας της ηλεκτρικής ενέργειας: σου δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις ένα φωτοβολταϊκό στη στέγη σου με μηδενικό αρχικό κόστος και ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης! Μόλις εγκριθεί η συμμετοχή σου, το νοικοκυριό ή η επιχείρησή σου μπαίνει στο έργο που θα διατεθεί προς χρηματοδότηση από την πλατφόρμα της Genervest, όπου μικροί και μεγάλοι επενδυτές μπορούν να επενδύσουν απευθείας στο έργο. Όταν το φωτοβολταϊκό σου εγκατασταθεί και συνδεθεί στο δίκτυο, θα το αποπληρώσεις μέσα στα επόμενα 5 χρόνια με τα χρήματα και μόνο που εξοικονομείς από τους λογαριασμούς του ρεύματος. Ουσιαστικά, δεν θα σου κοστίσει τίποτα και θα συνεχίσεις να παράγεις δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο για τα επόμενα 20 χρόνια (τουλάχιστον)!

Free Solar

Ξεκινάμε από την Θεσσαλία! 


Στην πρώτη - πιλοτική - φάση του έργου, το FREE SOLAR συνεργάζεται με την Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας και θα αναζητήσει τα πρώτα 20 νοικοκυριά από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Σκοπός μας είναι να δοκιμαστεί και να βελτιστοποιηθεί ένα ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας, πριν το FREE SOLAR επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ελλάδα!

Κάνε την αίτησή σου σήμερα!