Με Χατζηδάκη ξεκινάει αύριο το συνέδριο renewable & storage forum του energypress - Δείτε το πρόγραμμα, κάντε εγγραφή.

11 11 2020 | 10:16

Προσαρμοσμένο σε όσα επιβάλλουν τα μέτρα κατά της πανδημίας, ξεκινάει αύριο Πέμπτη το διήμερο συνέδριο renewable & storage forum που έχει οργανώσει το energypress για τις 12 και 13 Νοεμβρίου.

Δείτε στο σάιτ του συνεδρίου την ατζέντα, ομιλητές, αλλά και υλικό της περυσινής διοργάνωσης.

Μπορεί να παρακολουθήσει κανείς το συνέδριο, είτε από την ζωντανή μετάδοση που θα κάνει το energypress, είτε μέσα από την κεντρική πλατφόρμα της Livemedia όπου θα έχει και την ευκαιρία να στείλει την ερώτησή του.

Για παρακολούθηση από την πλατφόρμα κάντε την εγγραφή σας εδώ.

 Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σημαντικοί ομιλητές θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για το χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η παρουσία του υπουργού ΠΕΝ Κωστή Χατζηδάκη λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς είναι οι ώρες που θα ανακοινωθούν οι βασικές κατευθύνσεις του υπουργείου για τα μέτρα βιωσιμότητας του ΕΛΑΠΕ.

Ανάμεσα στους ομιλητές, η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Αλεξάνδρα Σδούκου, ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Αθανάσιος Δαγούμας, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, ο πρόεδρος του ΕΣΗΑΠΕ και επικεφαλής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής Γεώργιος Περιστέρης ,ο Πρόεδρος της Solar Power Europe  και επικεφαλής της ENEL Green Power Αριστοτέλης Χαντάβας, ο πρώην υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Συμμετέχουν επίσης  οι καθηγητές Παντελής Κάπρος (ΕΜΠ), Σταύρος Παπαθανασίου (ΕΜΠ), Παντελής Μπίσκας (ΑΠΘ), Χάρης Δούκας (ΕΜΠ), Ανέστης Γουργιώτης (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και Αντώνης Μεταξάς (Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Σημαντική επίσης η συμμετοχή του Γιάννη Γιαρέντη, προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΑΠΕΕΠ, του Γιώργου Ιωάννου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΧΕ, του Ιωάννη Μάργαρη, αντιπροέδρου του ΑΔΜΗΕ, του Αναστάσιου Μάνου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ.

Από την πλευρά της αγοράς συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μαύρος, Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ο Λουκάς Δημητρίου επικεφαλής του τομέα ΑΠΕ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο Αθανάσιος Τσαντίλας επικεφαλής της ROKAS RENEWABLE, ο Κοσμάς Φέσσας, επικεφαλής της EREN Hellas, ο Παναγιώτης Λαδακάκος, πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, ο Σωτήρης Καπέλος, πρόεδρος του ΣΕΦ, ο Στέλιος Λουμάκης, πρόεδρος του ΣΠΕΦ, ο Χρήστος Πετρόχειλος, πρόεδρος του ΣΠΕΒ, ο Γιάννης Παναγής, πρόεδρος της ΠΟΣΠΗΕΦ, ο Κώστας Βασιλικός, πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ. 

Θα συμμετάσχουν επίσης, πολλά ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη ξένων και ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Αποθήκευση Ενέργειας.

Σημαντική και καθοριστική είναι η υποστήριξη που έχει το Συνέδριο από τους φορείς και τις επιχειρήσεις της αγοράς. Οι χορηγοί που στηρίζουν την εκδήλωση είναι:

PLATINUM: ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ,

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ: ΕΛΛΑΚΤΩΡ

GOLD: ΔΕΗ, HUAWEI – SKE, JINKO, NOSTIRA

SILVER: ΕΛΠΕ, PROTASIS, VOLTALIA, KIEFER

ΧΟΡΗΓΟΙ:  ΔΕΔΔΗΕ, EΧΕ, EDF HELLAS, VESTAS, TOTAL-EREN, ΔΕΠΑ, ELVAN

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ΑΔΜΗΕ, ENEL, ΜΕΤΑΞΑΣ και Συνεργάτες, EGING PV, SUNGROW, FORENA, Ινστιτούτο Ενεργειακής Ρύθμισης

 

 

11 Νοεμβρίου 2020

energypress