Νέα σημαντική διεθνής βράβευση της "Μεταξάς & Συνεργάτες" ως κορυφαίας δικηγορικής εταιρείας στον τομέα της Ενέργειας

30 03 2021 | 08:35

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Δικηγορική Εταιρεία "Μεταξάς & Συνεργάτες" αξιολογήθηκε ως κορυφαία δικηγορική εταιρεία στον τομέα της ενέργειας και της ενεργειακής ρύθμισης από τον έγκριτο διεθνή οίκο αξιολόγησης ‘‘Chambers & Partners’’στον οδηγό  "Chambers Europe 2021". Ο εν λόγω ανεξάρτητος διεθνής οδηγός αξιολόγησης δικηγορικών εταιρειών βασίζει την αξιολόγησή του σε ευρύ δείγμα ανεξάρτητης ερευνητικής δραστηριότητας επιλέγοντας και αξιολογώντας τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες διεθνώς ανά γνωστικό αντικείμενο με βάση πρωτογενώς κτηθείσες πληροφορίες αλλά και συνεντεύξεις με εντολείς αλλά και φορείς της οικείας αγοράς.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του “Chambers & Partners” τονίζει ότι η Δικηγορική Εταιρεία Μεταξάς & Συνεργάτες αξιολογείται ως εξέχουσα στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας για τις επιστημονικά άρτιες νομικές της εξειδικευμένες  υπηρεσίες. Παράλληλα, η "Μεταξάς και Συνεργάτες" θεωρείται κορυφαία και ευρέως αναγνωρισμένη δικηγορική εταιρεία για τις γνώσεις της σε πολύπλοκα θέματα ενεργειακής ρύθμισης ούσα η πλέον εξέχουσα εταιρεία με αποδεδειγμένη στοχευμένη εξειδίκευση στον εν λόγω τομέα. Η εταιρεία αξιολογείται ως «η πιο εξειδικευμένη ομάδα στο ενεργειακό δίκαιο της ΕΕ συνδυάζοντας ακαδημαϊκές γνώσεις και πρακτική εμπειρία».

Σύμφωνα με τον οδηγό Chambers Europe 2020, ο Καθηγητής κ. Αντώνης Μεταξάς, Διευθύνων Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας "Μεταξάς & Συνεργάτες", κατατάσσεται ως κορυφαίος δικηγόρος στο χώρο της ενέργειας για το 2021. Για τον Καθηγητή Μεταξά ο Οδηγός σημειώνει: “Professor Metaxas maintains his market-leading reputation in the energy space” - "He makes a difference with his in-depth knowledge of energy law and the energy market, as well as with his leadership”.

 

 

30 Μαρτίου 2021

energypress