Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

20 05 2022 | 16:16

Έχοντας ήδη κάνει την αρχή, με την αγορά μελισσιών και εξοπλισμού για τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, η Endless EC συνεχίζει την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Beegin!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, η εταιρεία καλεί ενεργά όλους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας. Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν , με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.

Μέσω της αρχικής δωρεάς της Endless EC, εντοπίστηκαν οι ανάγκες τοπικών παραγωγών σε δύο χωριά της Βόρειας Εύβοιας, στο χωριό Αχλάδι και στο χωριό Παπάδες και δωρίστηκαν συνολικά 171 νέες κυψέλες σε 12 μελισσοκόμους. Κάθε κυψέλη έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20.000 μέλισσες και η δωρεά έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και τα δάση της περιοχής με 3.420.000 μέλισσες.

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Επίσης, μέσω της προώθησης και της επικοινωνίας της πρωτοβουλίας, έχει συγκεντρωθεί ένα μέρος του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί για την κάλυψη της επόμενης ανάγκης που θα εντοπίσει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΔΗΩ».  Έτσι, συνεχίζεται το έργο του Beegin, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες τοπικών μελισσοκόμων, με τελικό στόχο την ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

H εταιρεία καλεί όλους να επισκεφτούν το beegin.gr και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, μέσω του button «Δράσε τώρα!».

Σχετικά με την Endess EC:

Η Endless EC  είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.