Πριν λίγο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!

29 06 2022 | 11:22

Λύσεις για να προλάβουμε την επισιτιστική κρίση και να έχουμε υγιή τροφή σε προσιτές τιμές, υπάρχουν! Τις δημοσιοποιήσαμε πρόσφατα, τις στείλαμε με συγκεκριμένες προτάσεις μας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έγιναν ερώτηση στη Βουλή, όμως καμία αντίδραση από το Υπουργείο και την κυβέρνηση!

Γι’ αυτό και εμείς ήρθαμε στο Υπουργείο και δώσαμε μία… αναμνηστική καρτ ποστάλ στον Υπουργό, για να μας θυμάται! Μέχρι τώρα μας ταΐζει μόνο αδιαφορία, κερδοσκοπία, ακρίβεια και φόβους, εν μέσω απανωτών κρίσεων, προσφέροντάς μας ολιστική απογοήτευση, οπότε είπαμε να εκμεταλλευτούμε τη στιγμή!

υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Αρκετά όμως με όλα αυτά… Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να κάνει τη δουλειά της και να ταΐσει εμάς, όχι τους κερδοσκόπους. Να σταματήσουμε να συζητάμε για φοινικέλαιο και ηλιέλαιο στη χώρα του ελαιόλαδου και να ξεκινήσει άμεσα ένας ουσιαστικός σχεδιασμός για την τροφή μας, για όλους τους πολίτες της χώρας. Να μην πληρώνουμε άλλο εμείς οι ίδιοι το τίμημα του προβληματικού μας μοντέλου.

Ο σχεδιασμός πρέπει να αρχίσει ΤΩΡΑ και να ξεκινήσει από τα απλά και αυτονόητα, όπως τη μείωση του ΦΠΑ σε φρούτα, λαχανικά και όσπρια, την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής, την προώθηση της μεσογειακής διατροφής. Δες όλες τις προτάσεις μας και ένωσε τη φωνή σου μαζί μας!