Urban Growth Conference 2019 | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 | Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

12 11 2019 | 05:09

Η εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας σε όλους τους τομείς και τις βιομηχανίες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη με θέμα «Προς μια Βιώσιμη Ευρώπη έως το 2030» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχει τη δυνατότητα να παράγει καθαρό οικονομικό όφελος ύψους 1,8 τρισ. ευρώ έως το 2030.

 

Το Urban Growth Conference 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, φέρνει στο προσκήνιο το μοντέλο της Κυκλικής Οικονομίας, αναδεικνύοντας τρόπους που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητάς της επιχείρησής σας και παράλληλα στη μείωση των εξόδων σας.

 

Το στοχευμένο συνέδριο ενώνει σε μία ημέρα Δημάρχους και στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειών, εκπρόσωπους Κυβερνητικών Φορέων, με στελέχη επιχειρήσεων, που παρέχουν λύσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίηση βιώσιμων πόλεων.

 

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας, για να παρουσιάσετε τις λύσεις και τις υπηρεσίες σας στο στοχευμένο κοινό του Συνεδρίου, να χτίσετε τις απαραίτητες συνεργασίες και συνέργειες, να συνδεθείτε άμεσα με την αναπτυσσόμενη αγορά και να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, να κατανοήσετε σε βάθος τις ανάγκες των decision-makers για ολοκληρωμένες λύσεις.

 

Δείτε τους επιβεβαιωμένους μέχρι στιγμής εξαιρετικούς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

 

H συμμετοχή είναι ελεύθερη για Στελέχη Δήμων, Περιφερειών, Υπουργείων.

 

 

 

 

11 Νοεμβρίου 2019

Urban Growth Conference 2019

 

 

 

 

11 Νοεμβρίου 2019

 

Συνοδευτικα Αρχεια