Αλλαγή φρουράς στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας GWEC. Ο Ben Backwell στη θέση του Steve Sawyer.

19 06 2018 | 13:39

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας (GWEC), που αντιπροσωπεύει τον παγκόσμιο κλάδο αιολικής ενέργειας, διόρισε τον Ben Backwell ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο (CEO).

Ο Ben Backwell αντικαθιστά τον Steve Sawyer, ο οποίος εντάχθηκε στην GWEC ως ο πρώτος γενικός γραμματέας του GWEC, το 2007, επί προεδρίας του καθ. Αρθούρου Ζερβού.

Ο Sawyer θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην GWEC ως ανώτερος σύμβουλος πολιτικής.

 

BEN
Ο Morten Dyrholm, Πρόεδρος του GWEC και Ανώτερος Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, Επικοινωνιών και Δημόσιων Υποθέσεων του Ομίλου Vestas Wind Systems, δήλωσε «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Ben ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του GWEC». «Ο Μπεν φέρνει στο GWEC, σαφή γνώση της βιομηχανίας, εμπορική εμπειρία και τεχνογνωσία της επικοινωνίας και των δημόσιων υποθέσεων».

 

STEVE
Ο Morten Dyrholm, Πρόεδρος του GWEC δήλωσε επίσης: 

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στον Steve Sawyer, ο οποίος έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της GWEC και του παγκόσμιου κλάδου αιολικής ενέργειας τα τελευταία 11 και πλέον χρόνια. Είμαστε ευτυχείς που θα συνεχίσουμε να μπορούμε να υπολογίζουμε στις γνώσεις και το παγκόσμιο δίκτυο του Steve, στο νέο του ρόλο ως ανώτερου συμβούλου πολιτικής

 

19 Ιουνίου 2018

Πηγή GWEC MAIL

 

GWEC NEWS

 

Συνοδευτικα Αρχεια