Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μενού
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια
κακάο
Αποτελέσματα
1 - 1
| από συνολικά
1
01 08 2018
| 12:18
Και η σοκολάτα κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Μελέτη συμπεραίνει πως η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την παραγωγή κακάο.
Δημοφιλή Άρθρα
ΕΜΠ: Ημερίδα Κλιματικής Επιστήμης στο Μουσείο Ακρόπολης 2025
Gina Rinehart’s apocalyptic visions for bush summits just the latest in a history of…
Solar panels in space ‘could provide 80% of Europe’s renewable energy by 2050’
African Development Bank and Tanzania Launch $63.2 Million TANIPAC Initiative to Combat…
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια