Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μενού
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια
κακάο
Αποτελέσματα
1 - 1
| από συνολικά
1
01 08 2018
| 12:18
Και η σοκολάτα κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Μελέτη συμπεραίνει πως η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την παραγωγή κακάο.
Δημοφιλή Άρθρα
After 20 Years, an Agreement to Protect the 'High Seas'
Breaking down city silos through data-rich water planning
Namibia opens solar-powered green hydrogen hub
Illness, animal deaths and water shortages: life inside Chile’s polluted ‘sacrifice zones’
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια