Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μενού
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια
κακάο
Αποτελέσματα
1 - 1
| από συνολικά
1
01 08 2018
| 12:18
Και η σοκολάτα κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Μελέτη συμπεραίνει πως η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την παραγωγή κακάο.
Δημοφιλή Άρθρα
Shell’s profits pass $43bn after production hits new highs in Brazil and Gulf of Mexico
Can Cows and Solar Power Coexist? We’re About to Find Out
COP30 needs an implementation forum, not another cover decision
Australians to get at least three hours a day of free solar power - even if they don’t…
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια