H Huawei διοργανώνει webinar για τη νέα γενιά οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων "FusionSolar" για την Κυπριακή αγορά - 25 Φεβρουαρίου 2021

18 02 2021 | 14:46

Η Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) καθώς και ενεργειακών λύσεων, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, διοργανώνει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 11π.μ., διαδικτυακό τεχνικό σεμινάριο για τη νέα γενιά οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων "FusionSolar".

Το διαδικτυακό συνέδριο θα πλαισιώσουν οι ομιλίες εξειδικευμένων εκπρόσωπων της Huawei, της SKE Engineering GmbH και του Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Κύπρου, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και τεχνολογικές λύσεις για τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα στην Κυπριακή αγορά.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα εποχή στις οικιακές ενεργειακές λύσεις, που σηματοδοτείται από την οικιακή Smart PV λύση νέας γενιάς “FusionSolar” της Huawei, για μια βέλτιστη εμπειρία αυξημένης παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας “All in one”. Παράλληλα, θα ανακαλύψουν πώς το καινοτόμο οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα της Huawei ανταποκρίνεται επιτυχημένα σε κάθε τύπο οικιακής εγκατάστασης, ενώ εγγυάται μεγαλύτερη ευκολία, μέγιστη ασφάλεια καθώς και μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα που στοχεύει σε 100% ιδιοκατανάλωση.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει ξεχωριστή ενότητα όπου θα μπορούν να απαντηθούν τυχόν απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

 

 

 

18 Φεβρουαρίου 2021

Huawei